22 oktober 2014

Beste volger!

Beste volger van ‘Oorlogsdagboek Leuven’, de voorbije maanden kon je elke dag een stukje oorlogsgeweld in Leuven proeven. Sommigen namen er dagelijks een portie van. Anderen slikten het verhaal in één keer door. Of verslikten zich in de gruwel… Wij, de makers van ‘Oorlogsdagboek Leuven’ horen graag wat jou het meest is bijgebleven.  Welk verhaal trof jou? Of misschien is er die ene foto die altijd op je netvlies zal blijven plakken? Laat het ons weten. Wij zijn echt benieuwd naar jouw indruk.

Op facebook kun je rechtstreeks reageren. Via deze blog mag je altijd mailen naar info@oorlogsdagboek.be. Dan zorgen wij ervoor dat jouw reactie ook op facebook verschijnt. Nadien bundelen we alles op deze blog. Zo kunnen we in schoonheid een punt achter dit dagboek zetten.

Naamsestraat - hoek Zeelstraat (foto Stadsarchief Leuven)

Naamsestraat – hoek Zeelstraat (foto Stadsarchief Leuven)

Wil je de post die jouw aandacht het meest heeft getrokken, nog eens nalezen? Weet dan dat je deze blog gemakkelijk kan doorzoeken. Rechts bovenaan staat een zoekknop in de vorm van een vergrootglas. Je kan ook zoeken op categorieën of tags zoals ‘oorlogsgeweld’ of ‘gevangenekamp’: zie rechterkolom.